Delicious Indonesian Food
Food-Blogger Luke Martin ist in Indonesien unterwegs, genauer gesagt in West Sumatra. Auf unserer ersten Indonesien-Reise haben wir Sumatra besucht. Von Zürich ging es über Singapur nach Medan im Norden von Sumatra. Unsere erste Begegnung mit der Padang-Küche der Minangkabau. Die Minangkabau-Küche ist in der Welt als Padang-Küche bekannt.
Die Minangkabau-Speisen sind hauptsächlich durch die Restaurants in Padang, der Hauptstadt der Heimatprovinz der Minangkabau in West-Sumatra, bekannt geworden. Die Restaurants in Padang bieten würzige Gerichte auf Fleischbasis an und werden in Reiseführern als ein Element der indonesischen Kultur angepriesen. [Wiki]. Auch auf Bali haben wir mehrfach in Warungs die Padang-Küche genossen. Mehrere Teller mit sehr würzigen Speisen, von denen man sich bedient. Kulinarische Vielfalt
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.
Nasi Padang – AMAZING Indonesian Food – Beef Rendang and Gulai Otak
Eat in Indonesia: Rendang in West Sumatra
The creation of rendang is a consequence of the process of acculturation coming into Minangkabau land. One culinary food similar to rendang resulting from acculturation is curry from India. Yevita Nurti, an anthropologist at Andalas University, said that the creation of dishes in West Sumatra – historically known as Minangkabau – especially rendang, is inseparably linked with the cultural sway of people paying a visit to Minangkabau land, some of whom were from India…
https://indonesiaexpat.id/featured/rendang-and-the-culture-of-migration/
Nasi Padang: Indonesia’s Most Wanted Food
It is public knowledge that Nasi Padang (literally translates to Padang rice, but meaning Padang food) has become the country’s most famous contribution to Indonesian cuisine…
https://indonesiaexpat.id/lifestyle/food-drink/nasi-padang-indonesias-most-wanted-food/