Fleisch oder vegetarisch?
Der Tagesspiegel berichtet in diesem Artikel über die indische Küche in Berlin. Es geht um Tikka Chicken, Palak Paneer oder Samosas. Und warum das indische Essen in Berlin “mit wenig scharf” serviert wird. Daeng Khamlao und ihre Freundin Kavita Meelu besuchen zwei indische Restaurants in Berlin: Das Indian Dhaba Mitra in Neukölln und das Saravana Bhavan am Potsdamer Platz, das zur größten vegetarischen indischen Restaurantkette der Welt gehört. Bon appétit
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Eat: Thali (India)
Mindi ate this vegetarian Thali during her journey through India on the Maharajas Express. The word thali literally translates to plate but expect much more when you order Thali at an Indian restaurant. This particular dish involves a platter topped with selection of small metal bowls called katori, each filled with a tasty tidbit. Naan and/or rice completes the platter…
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https://www.2foodtrippers.com/best-food-in-asia/
Eat: Sag Paneer (India)
This Sag Paneer at Caxemira in Lisbon transports us to India every time we order the vegetarian curry dish. Choosing one Indian curry would be a challenge if Mindi didn’t love Sag Paneer so much. To her, it’s the best Indian dish when paired with either Naan or basmati rice and it’s the curry she orders again and again and again…
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Paneer in würziger Butter Masala Sauce
Dieses tolle vegetarische Gericht entführt dich nach Indien. Es gibt zarten, indischen Paneer Käse in würziger Masala Sauce, mit Tomaten, Sahne und Cashewnüssen. Ganz einfach gekocht, exotisch, würzig und lecker…
https://www.malteskitchen.de/paneer-butter-masala/