Good food since 1725
Food-Blogger Mark Wiens nimmt uns mit ins Restaurante Sobrino de Botín oder auch Restaurant Botín in Madrid. Das Essen beginnt mit sehr teuren Angulas (Baby-Aal) in Olivenöl, Knoblauch und Chili. Weiter geht es mit Spanferkel (Suckling Pig) aus dem mit Eichenholz beheiztem Holzofen. Buen provecho
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Problem Overtourism: Madrid will Vermiet-Regeln für Ferienwohnungen verschärfen
Die Nutzung von ursprünglich normalen Wohnungen als Ferienunterkunft sorgt immer wieder für Unmut. Wird der meist ohnehin knappe Wohnraum so doch noch knapper. Madrid will hier gegensteuern und plant neue Regeln für die Vermietung von Ferienwohnungen…
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https://www.fvw.de/touristik/destination/problem-overtourism-madrid-will-vermiet-regeln-fuer-ferienwohnungen-verschaerfen-247981
Would You Eat at the Oldest Restaurant in the World?
See what it’s like to eat at Botin, the oldest restaurant in the world, and decide if you want to eat at the Madrid restaurant or not…
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Kulinarik: In diesen Städten isst man gut – Madrid
Madrid’s food focus is nothing new. One of its restaurants, Botin, has been open since 1725 and ranks as the oldest restaurant in the world. Famous for its age and roast suckling pig, Botin isn’t the only Madrid restaurant that spans the centuries. It’s also not the only restaurant worth a visit. While more than 20 Madrid’s restaurants have earned Michelin stars, many of its most popular restaurants serve tapas and are the opposite of fancy. Those tapa bars are fun to visit as part of a self-guided Madrid food crawl unless you’d rather visit them during a more formal food tour…
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What It’s Like to Eat at the Oldest Restaurant in the World
Discover what it’s like to eat at Botin. Located in Madrid, it’s the oldest restaurant in the world…
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Botin In Madrid – The Oldest Restaurant In The World
If you want to understand the lure of the oldest restaurant in the world, Botín in Madrid, you only have to go as far as Hemingway’s pen. To the left, just past the front dining room, stands a group of shelves in the center of a moorish-tiled kitchen. On those shelves, pre-cooked suckling pigs sit in neat little rows waiting for their turn in a tiled wood burning oven otherwise known as a horno…
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