Best pizza
Mark Wiens stellt uns auf Youtube Pizza aus New Haven vor. Bekannt in den USA sind New York pizza und Chicago pizza. Pizza (apizza) in New Haven has a very unique style and distinct taste – it’s known for being quite a thin crust, that’s chewy and charred to crispness.
Along with the crust, New Haven is known for its white clam pie, a pizza that was invented at Frank Pepe, but you’ll now find at pizzerias throughout New Haven. [Mark Wiens auf Youtube] New Haven-style pizza, locally known as apizza, is a style of thin-crust, coal-fired Neapolitan pizza common in and around New Haven, Connecticut. It originated at the Frank Pepe Pizzeria Napoletana and is now served in many other pizza restaurants in the area, most notably Sally’s Apizza and Modern Apizza. New Haven and its distinct style of pizza have been called the “Pizza Capital of the United States” by One Bite founder Dave Portnoy. [Wiki]
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Apizza in New Haven, Connecticut: Frank Pepe’s oder Sally’s Apizza
Beide haben jedoch einige Gemeinsamkeiten. Beide sind Pizzen aus dem Kohleofen und beide sind für ihre unglaublich knusprigen Ränder bekannt. Es gibt keine richtige oder falsche Antwort auf die Frage, was besser ist, Sally’s oder Pepe’s, aber ich werde zumindest meine persönliche Meinung kundtun!
BBQ Staaten: Amerikas bestes Gegrilltes: Connecticut – Hoodoo Brown BBQ
Der Name Hoodoo Brown BBQ stammt von einem Texaner, der das Leben im Wilden Westen besser als jeder andere lebte. Der Besitzer, Cody Sperry, liebte seine Erfahrungen in Texas so sehr, dass er diese Art von Geist nach Ridgefield, Connecticut, zurückbrachte und nachahmte. Connecticut liebte seinen Plan so sehr, dass das Restaurant in mehr als 20 verschiedenen Nachrichten und Medien erwähnt wurde, darunter auch als das beste von Connecticut im Jahr 2018…
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https://theenemyofaverage.com/top-bbq-spots-across-us/
Eat: Top-Städte für Foodies in den USA – New Haven
New Haven ist berühmt für seine einzigartige Pizza, die sich durch eine dünne Kruste, verkohlte Ränder und Beläge wie Muscheln, Tomaten und sogar Kartoffelpüree auszeichnet. Italienische Einwanderer brachten ihre Liebe zur Pizza vor über einem Jahrhundert nach New Haven. Ihre Nachfahren backen die italienische Lieblingsspeise noch heute in Kohleöfen…
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https://www.2foodtrippers.com/top-food-cities-in-the-usa/
Eat – Amerikanisches Food: Ein kulinarischer Road Trip – In New Haven
New Haven, eine der ältesten Städte Amerikas, ist vor allem für zwei Dinge berühmt: die Yale University und Pizza. Der Grund ist die einzigartige Pizza der Stadt, die sich durch eine dünne Kruste, verkohlte Ränder und Beläge wie Muscheln, Tomaten und sogar Kartoffelpüree auszeichnet. Italienische Einwanderer brachten ihre Liebe zur Pizza vor über einem Jahrhundert nach New Haven. Ihre Nachfahren backen die italienische Lieblingsspeise noch heute in Kohleöfen…
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Restaurant: Haben Sie eine verkohlte Pizza bekommen? Das steckt dahinter
Eine verbrannte Pizza auf dem Teller im Restaurant sorgt oft für Unmut. Doch warum passiert das? Steckt da etwa Absicht dahinter…
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Eat: New Haven Pizza Crawl – 4 Essential Pizzerias
Discover the four New Haven pizzerias that you simply can’t miss if you if you’re a pizza lover. Their pizzas aren’t just legendary. They’re also delicious…
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Kulinarik: In diesen Städten isst man gut – New Haven
That reason is the city’s unique take on a pizza style notable for its thin crust, charred edges and toppings like clams, tomatoes and even mashed potatoes. Italian immigrants imported their love for pizza to New Haven over a century ago. Their descendants are still creating the Italian food favorite using coal ovens today. The three most famous New Haven pizzerias – Frank Pepe Pizzeria Napoletana, Modern Apizza and Sally’s Apizza – all opened their original locations during this era in 1925, 1934 and 1938 respectively…
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Can New Haven’s Legendary Pizza Joints Play on the National Stage?
The city has long been known as a pizza town. Now other places seem to be trying to cash in on the hype…
https://www.nytimes.com/2024/01/01/nyregion/new-haven-pizza.html
New Haven: Birthplace of American Pizza
New Haven, Connecticut, is arguably the exemplar of the American food scene, offering international and organic cuisine, as well as local favorites. Few dispute New Haven’s fame as the birthplace of pizza in the United States – brought to these shores by immigrants from Naples, Italy, a century ago…
https://matadornetwork.com/read/restaurants-in-new-haven/